Klacht: bus diverse keren niet op komen dagen

op 15 september 2017 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

mijn kinderen zijn afhankelijk van Arriva om op school te kunnen komen.
Ik maak het regelmatig mee dat de lijnbus niet verschijnt, het gaat om bus 90 richting ’s ‘s-Hertogenbosch in de ochtend. Ik heb ook gebeld met Arriva maar de dame aan de telefoon geeft dan aan dat ze geen idee heeft wat de reden is en zij nog geen melding heeft ontvangen. Dit kan echt niet! Mijn kinderen komen op deze manier in de problemen en als werkende ouder (kan het me helaas financieel niet veroorloven om niet te gaan werken) is het voor mij onmogelijk dit op te vangen steeds. Ik wil graag een terugkoppeling hiervan.

Gewenste Oplossing:

Wanneer de bussen verschijnen op de tijden die er voor staan en er online direct melding wordt gemaakt wanneer een bus niet verschijnt, al vind ik dat niet kunnen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Arriva in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arriva

Heeft op 15 september 2017 om 13:24 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Bianca,

Ik kwam dezelfde klacht ook tegen op Facebook. Heb daar zojuist op geantwoord. De klacht hier sluit ik daarom af.

Mocht je nu of in de toekomst nog vragen hebben over deze melding of een ander voorval, dan adviseer ik je om contact met ons op te nemen via onze Twitterpagina, of ons Facebookaccount. Je vindt ons onder @Arriva_NL en www.facebook.com/ArrivaNederland.

Met vriendelijke groet,
^JK
Webcareteam Arriva

Alle klachten die gemeld zijn door biancavanleuken1970