Klacht: Bus 16 richting Dordrecht CS

op 20 september 2017 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Om 11:57 op 20 september. Stond ik bij de bushalte Roemer Vischer in Alblasserdam toen de bus in aantocht was heb ik netjes me hand uitgestoken als gebaar dat ik graag wou instappen. Vervolgens maakte de chauffeur een zwaaiend gebaar en reed die door. Jammer dat dit soort dingen nog steeds voorkomen bij jullie busmaatschappij.

Gewenste Oplossing:

Wanneer deze chauffeur een serieuze waarschuwing krijgt, ik hoop dan ook dat dit geen normale zaak is voor de desbetreffende chauffeur.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Arriva in behandeling genomen

Bericht van Arriva

1 jaar geleden - Beste Jfv, Wat balen dat de bus je voorbij reed. Heb je voor mij je vertrektijd, lijnnummer en eindhalte? Met vriendelijke groet, ^WB Arriva Webcareteam

Reactie van de melder van de klacht Jfv

1 jaar geleden - Het was om 11:57, lijnnummer 16 richting Dordrecht CS. Bij halte Roemer Vischer in Alblasserdam.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arriva

Heeft op 20 september 2017 om 13:01 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Jfv,

Dank je wel voor je aanvulling. Ik zal de klacht doorzetten naar de regio, zodat de chauffeur wordt aangesproken.

Excuses voor het ervaren ongemak. Mocht je nu of in de toekomst nog vragen hebben over deze melding of een ander voorval, dan adviseer ik je om contact met ons op te nemen via onze Twitterpagina onder @Arriva_NL , Facebookaccount www.facebook.com/ArrivaNederland of ons online contactformulier: http://bit.ly/2wIz51S.

Met vriendelijke groet,
^WB
Arriva Webcareteam

Alle klachten die gemeld zijn door Jfv