Klacht: Buiten bundel kosten data nieuwe klant

op 08 mei 2017 over Youfone in de categorie Alles-in-1, Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben nog geen 2 weken klant bij Youfone, vanochtend een sms gekregen met de melding dat mijn dataverbinding geblokkeerd wordt omdat mijn datakosten wel erg hoog zijn. Tot me grote schrik zie ik dan ook dat ik maar liefst 136 euro buiten bundelkosten heb door Data gebruik! Binnen nog geen 2 weken, terwijl ik me data altijd uitzet op het werk en thuis omdat ik dan wifi heb. Dit is dan ook erg apart. Ik maak al jaren gebruik van telefoonabonnementen en nooit eerder iets dergelijks meegemaakt. Dit is geen fijne start voor mij als nieuwe klant.

Gewenste Oplossing:

Indien er een goede regeling getroffen kan worden, waarbij ik dit absurde bedrag niet hoef te betalen. Hoop dan wel met een fijn gevoel als nieuwe klant bij jullie te zitten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Youfone over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Youfone in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Youfone een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Youfone

Heeft op 09 mei 2017 om 12:48 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Teleurgestelde nieuwe klant