Klacht: Onterecht schade berekend & 0,0 communicatie

op 24 september 2017 over Budget Autoverhuur in de categorie Autoverhuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In Edinburgh een auto gehuurd bij Budget, met rees lichte schade aan de linker voorvelg. Onderweg halverwege de middag een lekke (linker voor-) band opgelopen wat minimaal suggereert dat er al meer schade was. Zoals voorgeschreven direct telefonisch contact gezocht met de verhuurder. Na hele lange wachttijd zouden we teruggebeld worden met aanwijzingen wat te doen, maar terugbellen is nooit gebeurd. Uiteindelijk dus langzaam aan op een thuisbrenger en met stress doorgereden en de auto pas de volgende ochtend ingeleverd. Waar we onderweg de band voor een paar tientjes hadden kunnen laten vervangen bij een garage wordt er nu € 220 van onze creditcard afgeschreven.
1) Het is maar de vraag of de band niet reeds beschadigd was en of we dus überhaupt iets zouden moeten betalen.
2) Als er op die middag adequaat door Budget zou zijn gecommuniceerd hadden we de schade onder de € 50 kunnen houden door het lokaal op te lossen. We hadden niet zo braaf moeten zijn om überhaupt contact te zoeken, maar ja….
3) Het meest walgelijke is dat Budget ook helemaal niet reageert op een per mail ingediende klacht. Een auto reply waarin ze suggereren dat ze klantgericht zijn. Maar geen enkele sprake van welke customer ‘service’ dan ook…..

Gewenste Oplossing:

Excuses & restitutie € 220 en kortingsaanbieding toekomstige autohuur.

Alle klachten die gemeld zijn door Rocus Kikkert