Klachten over BSR Incasso & Gerechtsdeurwaarders

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over BSR Incasso & Gerechtsdeurwaarders en kunt u zien welke klachten BSR Incasso & Gerechtsdeurwaarders... Lees meer >

Statistieken van BSR Incasso & Gerechtsdeurwaarders in de categorie Incassobureaus

0 klachten gemeld

Tijdslijn

Na 10 jaar STILTE wordt beslag op loon gelegd. Syncasso heeft schuldendossier BSR overgenomen. Zonder aankondiging, zonder overleg van (verstek)vonnis, welke nog aangevochten zou kunnen worden. Gaat om telefoonabonnement waarvan Hoge Raad heeft gezegd dat dit NIET mag. Daarbij voorgenomen... Lees meer

niet mee eens

Klacht van op 14 februari 2017 over BSR Incasso & Gerechtsdeurwaarders in de categorie Incassobureaus

beste 12 jaar terug had ik 1sculd by kpn en nu .ben ik bezig met aflossen.de hoofd som is 1476 proces kosten 372.eu nasalaris 62 eurexecutie kosten 2eur rente783 euroverige kosten251 eurte voldoen2950eur heb nu al 855 eur betaald en 50 eur is by... Lees meer

TOT MIJN GROTE VERBAZING ZIE IK DAT AL MIJ SALARIS ER VANOCHTEND VAN AF IS GEHAALD. VOOR ALLES WAT IK AL HEB AFBETAALD BIJ JULLIE. ZONDER ENIG MELDING VAN IETS OF WAARSCHUWING. IK VRAAG MIJ AF WAAROM????? Hoe kunnen jullie... Lees meer

Ik heb 8juni 50euro gestort volgende betaling zou ik eind juli mogen betalen nu krijg ik een dreigbrief dat ik 30juni weer moet betalen anders heb ik een probleem kijk ik op mijn incasso hebben ze niks afgedragen aan het... Lees meer

Maanden geleden ontving ik een brief van BSR dat een oude schuld van Libertel later overgenomen door Vodafone à €2000,- te worden voldaan binnen 7 werkdagen. Geen ogenblik in mijn herinnering komt mij dit bekend voor en geloof er ook helemaal... Lees meer