Klacht: brood was niet goed

op 12 augustus 2016 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 4 augustus bruin brood gekocht bij filiaal Delfgauw. Na een paar sneetjes brood, die goed leken te zijn pakte ik een volgend sneetje brood. Dit sneetje plakte maar heb ik toch opgegeten. De volgende sneetjes brood plakte nog meer waardoor ik het half brood heb terug gebracht naar de winkel en heb gevraagd wat ik nu precies heb gegeten. Het plakkerige aan het brood, wanneer je dit met je vinger aanraakte, trok draden van plakkerig spul. Ik heb gevraagd dit te onderzoeken om te weten wat ik gegeten heb. Vandaag, 12 aug 2016, terug geweest in het filiaal waar men mij vertelde dat er nog onderzoek zou worden gedaan maar dat ik daar geen terugmelding meer van zou krijgen.Dit is op z’n minst schandalig daar ik wil weten wat ik heb gegeten.

Gewenste Oplossing:

Terugkoppeling van onderzoek

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door MCL de Groot