Klacht: Broek scheurt spontaan kapot

op 23 juli 2017 over C&A in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 25 juni j.l een spijkerbroek voor mijn man gekocht bij c&a in Enschede. Mijn man heeft deze een aantal keer gedragen. Gisteren zat hij in de auto en voelde dat de broek begon te scheuren. Naast de gulp maar niet op de naad. Gevolg is dat er nu een grote onmaakbare scheur in de broek zit.
Lijkt me toch niet dat een goed passende spijkerbroek zo spontaan mag scheuren.

Gewenste Oplossing:

Geld terug of een waardebon voor een vervangende broek.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over C&A

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over C&A nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door tatjanatb