Klacht: Bril besteld, betaald enna 4 weken niets ontvangen

Kris De Voecht op 04 mei 2017 over brillen24.nl in de categorie Opticïens en brillen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste,

Bril besteld, betaald en na 43weken niets ontvangen. Na de bestelling een mailtje gestuurd met een vraag en nooit beantwoord gekregen. Nu, na 4 weken een mailtje gestuurd dat de bril nog niet is aangekomen en dat ik op mijn mail eerste mail nog geen antwoord heb ontvangen. Telkens wel een automatisch antwoord ontvangen met ticketnummer dat ze zo snel als mogelijk gaan reageren. Een week hierna nog steeds geen antwoord via mail ontvangen.
Ik ga nu terug een mailje sturen.

Grtz Kris

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn bril ontvang en een antwoord krijg op mijn emails.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over brillen24.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over brillen24.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door