Klacht: Briefje niet thuis – maar wel thuis

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik vond een briefje in mijn brievenbus dat ze aan de deur waren geweest maar ik was gewoon de hele dag thuis. Zo te zien neemt gls het hier niet zo serieus. dus mensen als je ergens iets bestelt, vraag dan tevoren even of ze het niet per gls verzenden. ik kreeg van de verender ook geen track/trace code want dat doen ze niet bij gls. ze kunen beter een voorbeeld nemen aan de normale pakketpost, daar hoef je niet de hele dag voorthuis te bliven en leveren binnen een tijdsbestek van 4 uur die vantevoren bij je bekend zijn, dat noem ik service. en dan die 1 EURO die je moet betalen om hun fout recht te krijgen. ja sorry, meer dan belachelijk

Gewenste Oplossing:

andere transportuer

Alle klachten die gemeld zijn door JOSI0492