Klacht: Brandwonden van topje

op 06 september 2016 over HEMA in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste hema,

Mijn dochter heeft in de zomervakantie tijdens het dragen voor een hema topje vrij ernstige brandwonden opgelopen. Het topje heeft ijzeren knoopjes die op eklaar vast klikken. Hèt ijzer zit zowel aan de buiten als de binnenkant van het topje en staat in directe verbinding met elkaar. Zodoende is er erge warmte (waarschijnlijk van een glijbaan waar ze tegenaan zat) door de knoopjes aan de buitenkant zo haar huid ingebrand. We hebben pas na 10 dagen foto’s gemaakt maar hieraan kunt u zien hoe ernstig het geweest is. Tevens heeft ze nu nogsteeds littekens.

Gewenste Oplossing:

Sowieso moet dit soort kleding mijn inziens direct uit de handel genomen worden. Verdere acties naar mijn dochter laat ik de hema in eerste instantie zelf beslissen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HEMA

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HEMA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Zuidema kim