Klacht: Brand gevaarlijke sigarreten

op 14 augustus 2017 over John Player Special in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik koop nu al een tijdje de lange rode sigaretten pakjes van JPS van €5.70 en als ik bij het filter aan kom dan valt opeens het vuurtopje er van af waar door ik al meerdere broeken t-shirts heb weg moeten gooien en brand gaten in me bank heb zitten en een grote brand blaar op me boven been had tis gewoon gevaarlijk als je niet oplet staat zo je hele toko in de hens

Gewenste Oplossing:

Dat er eens goed gekeken word naar de sigaretten om dit soort dingen te voorkomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over John Player Special

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over John Player Special nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mielemans