Klacht: Bosch komt beloftes niet na

op 11 februari 2018 over Bosch in de categorie Electronica - Wasmachines

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Tot 2 maal toe heeft Bosch mij beloofd een promotie kado toe te sturen na de aankoop van een bladblazer. Na meerdere keren gemaild te hebben. Met telkens de reactie van Bosch dat het “nog een paar weken kan duren” is momenteel het niveau gezakt tot het punt dat Bosch helemaal niet meer reageert. We zijn inmiddels bijna 5 maanden verder.

Gewenste Oplossing:

Graag wil ik de promotie zo snel mogelijk ontvangen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bosch

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bosch nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door MartijnJalving