Klacht: Borgsom niet teruggestort

op 30 september 2017 over Autoscout24 in de categorie Websites - Advertenties

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Borg betaald bij particulier (heeft wel een soort autohandel) in Rotterdam (met mobiel nummer 06-41888482), maar nu ik de auto niet koop, stort hij de borgsom niet terug. Dit is diefstal. Heb politie al ingelicht. Hopelijk krijg ik gewoon mijn geld terug.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik mijn borgsom teruggestort krijg!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Autoscout24

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Autoscout24 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Anita W 01