Klacht: Boodschappen NIET bezorgd

op 31 mei 2020 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb donderdag 28 mei een bestelling geplaatst bij albert heijn, die zou zondag 31 mei tussen 12.00 en 20.00 bezorgd worden. Helaas is mijn boodschappen niet bezorgd. Albert heijn heeft mij ook geen enkel berichtmail gestuurd over een vertraging oid. Ik heb de hele dag op mijn bestelling moeten wachten!

Gewenste Oplossing:

Ik wil dat mijn boodschappen alsnog wordt bezorgd met de bonusaanbiedingen

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door zs1988