Klacht: Bonus wordt nog steeds niet uitbetaald!

op 19 september 2018 over Energieflex in de categorie Energieleveranciers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik krijg nog geld terug van energieflex, de verloopdatum op hun eigen factuur is verlopen en ik heb uiteraard nog steeds niks ontvangen op mijn rekening. Na telefonisch contact krijg ik van een of ander figuur bij hun helpdesk te horen dat ik nog maar even moet wachten. Hij heeft niet eens gekeken wanneer dit wordt uitbetaald. Als ik 1 dag te laat ben beginnen ze gelijk te zeuren maar zij mogen wel te laat zijn en dan nog wordt je niet geholpen. Oftewel slechte service en ze komen hun afspraken absoluut niet na.

Gewenste Oplossing:

Als het geld uiterlijk deze week, dus 21-09 op mijn rekening staat.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Energieflex

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Energieflex nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door anoniem19861986