Klacht: Bonus wijnen vaak uitverkocht.

op 13 augustus 2016 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste Albert Hein,

Er zijn vaak lekkere wijnen in de bonus aanbieding bij de Albert Hein. Ik maak daar graag gebruik van om dan mijn wijnrek aan te vullen. Nu komt het erg vaak voor dat de wijn op is. Ik begrijp dat echt niet want wijn is best lang houdbaar. Ik ga altijd naar een grote xl Albert Hein, maar vis erg vaak achter het net. Dit vind ik jammer en vervelend.

Gewenste Oplossing:

Misschien iets meer de verkoop in de gaten houden en meer inkopen? Moet wel eerlijk zeggen dat ik geen idee heb hoe dat werkt en of dat logistiek lastig is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sjoske88