Klacht: Te late levering en daardoor kosten

Herbertus op 09 december 2013 over Bol.com in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 2 december zijn er 2 producten ( van de 3) die ik bij Bol.com besteld had naar mij gestuurd. Bij de bestelling stond vandaag besteld, morgen in huis. Op de tv-reclame wordt ons ook duidelijk gemaakt hoe makkelijk het toch is om je Sinterklaasaankopen bij Bol.com te doen. Helaas werden het boek en de zaklamp niet geleverd. Als de artikelen 6 december nog niet geleverd waren konden we bellen. Sinterklaas komt vandaag (6-12)en toen de auto van Post NL stopte waren we blij. Helaas stopte hij voor de buren en niet voor ons. Toen ik Bol.com belde werd er gezegd dat de artikelen zoekgeraakt waren en dat we die opnieuw moesten bestellen. Op mijn antwoord dat ik dan verzendkosten moet betalen omdat ik nu onder de €20,00 zit, werd er geantwoord dat ik wel een cadeaubon kreeg van €1,99 !! Ik heb uitgelegd dat dit geen cadeaubon was, maar daar was de telefoniste het helemaal niet mee eens. Ik vind dit geen service van Bol.com. Vanmiddag gaan we nu nog maar even naar de stad om de twee cadeautjes te kopen.

Gewenste Oplossing:

Ik zou het normaal gevonden hebben als Bol.com aangeboden had de ontbrekende artikelen alsnog te sturen (als we dat wilden)en dat er voor een eventuele volgende bestelling geen verzendkosten in rekening worden gebracht (ze hebben daar vast een code voor) Ook zou ik het normaal hebben gevonden als er tenminste excuses waren aangeboden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Bol.com in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Bol.com een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Bol.com

Heeft op 09 december 2013 om 11:58 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte heer,

Inmiddels is er via de e-mail contact met u opgenomen.
Ik vertouw er op dat dit naar wens is afgehandeld.

Met vriendelijke groet,
bol.com Webcare

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - De melder van de klacht heeft zojuist de oplossing van Bol.com beoordeeld.

Herbertus

Heeft op 09 december 2013 om 21:10 geantwoord

Bol.com heeft contact met ons opgenomen om excuses aan te bieden. Ook hebben we een cadeaubon gekregen, waar we meteen gebruik van hebben gemaakt. De klacht is dus naar tevredenheid opgelost.

Alle klachten die gemeld zijn door