Klacht: Boete voor wijzigen voornaam

op 09 augustus 2016 over Easyjet in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een ticket geboekt voor mijn vriendin. Ik heb hierbij haar roepnaam ipv voornaam in paspoort aangegeven. Dit is mijn eigen fout geweest. Om haar voornaam te wijzigen moet ik 130 euro betalen. Aangezien de ticket maar 70 was is dit niet in verhouding. De Nederlandse hulp van easyJet op Facebook kan niet aangeven hoe en wat verder en verwijst me door naar Engelse helpdesk, deze zijn bijna onbereikbaar.

Gewenste Oplossing:

Kleine administratieve vergoeding voor wijzigen voornaam die in verhouding staat met aankoopbedrag ticket.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Easyjet

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Easyjet nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Stefanbiest