Klacht: Boeking niet geregistreerd

op 03 oktober 2017 over eDreams in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 1 september zou ik van Amsterdam naar Seattle vliegen. Deze vlucht moest ik laten omboeken. Dit lukte, 6 september vloog ik vanaf Schiphol. De terugvlucht (van Seattle naar Amsterdam) kon ongewijzigd blijven. Toen ik echter op 21 september op het vliegveld van Seattle aankwam, bleek dat mijn ticket/boeking niet geregistreerd stond. Ik moest de klantenservice van eDreams contacteren. Deze was onbereikbaar en dus heb ik een geheel nieuw ticket (zijnde bijna 1000 euro) moeten kopen.

Gewenste Oplossing:

Als ik het geld van het nieuw te boeken ticket terugkrijg. Deze had ik via een vliegmaatschappij geboekt, aangezien ik gewoon naar huis wilde en eDreams niet meer vertrouwde.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over eDreams

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over eDreams nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door DaanKrake