Klacht: Boek nooit bij eDreams

op 13 juli 2017 over eDreams in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Waar zal ik beginnen. Op 17 juni twee retourtjes gekocht van Amsterdam naar Malaga. 27 juli heen, 3 augustus terug. Drie mensen waren aanwezig bij het maken van deze boeking. Tot mijn verbazing zag ik in de bevestigingsmail die ik kreeg, dat de datum ineens was veranderd. Ik ging heen op 27 juni en kwam terug op 7 juli…

Hierover heb ik Edreams dezelfde avond (17 juni) nog een mail gestuurd. Ik kreeg een mail terug dat wij de kosten voor het om boeken dan maar moesten betalen. (2x €50 per ticket) Helaas zagen wij na enige research dat wij niet de enige zijn waarbij dit gebeurt. Dit wijst op een structureel probleem. Wat natuurlijk te belachelijk voor woorden is. Mensen die een jaar keihard werken om een vakantie te betalen worden op deze manier zwaar en zwaar gedupeerd.

Na enige mails te hebben gestuurd via het contact formulier, zou ik binnen 48u bericht krijgen van de desbetreffende afdeling en ik moest maar bellen naar de klantenservice (€1 per minuut).. dit mailtje moet denk ik nog komen… Maar eens gaan bellen met de klantenservice, ze konden niks voor mij betekenen, ik kon niemand anders spreken dan de callcenter medewerker, hij kon en mocht geen beslissingen maken, en kon mij ook met niemand door verbinden wie dat wel kon.

Hij vertelde mij dat ik maar contact moest zoeken via het contactformulier…. Juist, van het kastje naar de muur.

Echt mensen, na enige research gedaan te hebben, ben ik niet de enige waarbij dit gebeurd is. Het is een trucje van Edreams om goedkope tickets aan te bieden, een bewust foutje te maken, en zo door die 2x €50 toch nog aan hun geld te komen….

Boek nooit bij Edreams!

Gewenste Oplossing:

Duidelijk is dat het geld niet terugkomt, wat echter wel fijn zou zijn is een zeer redelijke compensatie. Ik heb zoveel tijd gestoken in het geld proberen terug te halen omdat het bedrijf zo onbereikbaar en onduidelijk was dat ik me niet bij een sorry kan neerleggen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door eDreams in behandeling genomen

eDreams

Heeft op 19 september 2017 om 13:56 geantwoord

Geboden Oplossing:

Dag Anthony,

Allereerst willen we ons excuseren voor de late reactie op uw klacht. Het spijt ons dit te horen. We hebben uw verzoek naar de juiste afdeling verstuurd die dit zullen onderzoeken. U wordt verder gecontacteerd van zodra zij een antwoord voor u hebben.

met vriendelijke groeten,

Marjolijn, eDreams Customer Care.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat eDreams een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Alle klachten die gemeld zijn door ChristopherL