Klacht: Bodem glasbak kapot

op 02 augustus 2017 over Bodum in de categorie Huishoudelijke winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Toen ik koffie (latte machiato) aan het zetten was en met een lepel suiker er doorheen wilde roeren voelde ik ineens de lepel door de bodem zakken en liep alle koffie en melk door het gat naar de laag eronder. Nu blijkt er inderdaad een gat in het glas op de bodem te zitten. Het glas is ook in kleine stukjes naar beneden gezakt (omdat deze glazen een soort dubbele laag hebben kan je dit er ook niet meer uit halen). Gelukkig had ik door dat er iets gebeurde, anders was het wel gevaarlijk geweest.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik een nieuw glas zou krijgen en dit echt een enkel incident is en in principe niet voorkomt bij deze glazen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bodum

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bodum nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door elinepunt