Klacht: bijzondere trekking

op 13 mei 2017 over Staatsloterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb me aangemeld voor de bijzondere trekking van de staatsloterij. Wij hebben in 2007 eenmalig met 100 loten meegespeeld . Ik kon dat echter niet vermelden op het deelnameformulier. Ook weet ik niet of deze informatie reeds bij u bekend is.Ik zou graag een foto van al die loten willen bijvoegen maar het lukt mij niet om dat te doen. 1,21 Mb. Het spijt me als ik u onnodig heb lastig gevallen. Ik hoop spoedig een respons van u te ontvangen zodat ik mijn aanvrage kan afmaken.
Vriendelijke groeten,
Mevrouw J. Groeneweg Marcus.

Gewenste Oplossing:

Ik ben best een tevreden mens dus ook met de staatsloterij.
Veel succes!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Staatsloterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Staatsloterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jannie Groeneweg