Klacht: Bier over datum

op 05 september 2015 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste,
Vanavond, zaterdag 5 september een gezellige verjaardag gehad bij een hele goede vriend van ons. Omdat hij niet goed mobiel is, laat hij altijd zijn boodschappen bezorgen. Hij had oa ook Heineken bier besteld, en Grolsch Radler. Daar waren sommige flessen ver over de datum. Ik had een fles Heineken met de datum feb 14??? en een fles van feb 15. Die heb ik door de gootsteen kunnen gieten. Twee flessen Grolsch Radler hebben de datum 23-04-15.

Dit moet toch niet kunnen, controle is ver te zoeken.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als onze goede kennis gecompenseerd wordt.
Foutje kan gebeuren, maar 1,5 jaar over datum?

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door [email protected]