Klacht: Bieking geannuleerd na betaling

op 06 november 2017 over Expedia in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb vrijdag een boeking gedaan naar dubai. Ik mag naar aankoop van ticket pas een visum aanvragen dat paardagen in beslag neemt. Heb geboekt betaald en pagina deed raar en ben gaan wachten op mijn mail met bevestiging. Volgende dag zaterdag gebeld krijg te horen is niet geboekt je krijgt je geld terug, wanneeer weten we niet.. Niet behulpzaam. Ik wil namelijk 12 november gaan. Ik moet nu wachten wanneer een bedrag van 2200euro ferug gestort word. Aan de telefoon ja is niet anders en niet mee denken of behulpzaam voor oplossing. Werd letterlijk gezegd ja je ergens anders boeken.

Gewenste Oplossing:

Dat ze me geld snel sturen met spoed met een oplossing komen

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Expedia

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Expedia nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Duygu Bozkurt