Klacht: Bh na 2 keer dragen stuk

op 04 oktober 2017 over Hunkemoller in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vorige week kocht ik 2 bh’s bij de Hunkemoller in Sint-Truiden aan de actie 2 kopen, 2de aan de halve prijs. Nu heb ik 1 van die bh’s 2 keer gedragen en is de beugel al losgekomen. Jullie verkopen dus gebrekkige producten bij acties. Dit is ook niet de eerste keer! Dit is ook de laatste keer dat ik bij jullie kom.

Gewenste Oplossing:

Geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Ik heb een email gestuurd naar Hunkemoller over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Deze klacht is zojuist door Hunkemoller in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Angelika_Kurowicka