Klacht: Betwis mijn rekening van maart

op 28 april 2016 over Vodafone in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo hierbij wil ik en klacht maken met betrekking tot mijn rekening van maart ben het niet eens heb nooit gebruik kunnen maken van het internet in het buitenland.toen ik deze abonnement aan ging was de afspraak dat ik 60 per maand zou betalen meer dan dat gaat mij in de problemen brengen.hoop dat jullie dit recht kunnen zitten.

Alvast bedankt

Gewenste Oplossing:

Als ik 60 betaal zoals afgesproken elke maand en niet meer is mij te veel kan dat niet prementiren.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vodafone

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vodafone nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ilhamallaoui