Klacht: betreft vijverpomp waterland eco 3500 10000 12 v

op 17 september 2018 over Van Cranenbroek in de categorie Tuin

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

na een jaar stuk 107 euro (2 jaar garantie) vertelde ze me in opglabeek dat deze pomp veel voorkomende probleem had met magneetblok in de pomp en dat dit niet onder de garantie valt.????? Bestel dan dit nieuw onderdeel van 16 euro,maar hiermee ging de pomp nog niet. Breng de hele pomp binnen , met resultaat de transformator zou stuk zijn .(werkte nog bij binnenbrengen 32 euro ) Deze thuis aangezet , met resultaat na een paar uur opnieuw kapot . Weer binnengebracht . Nu vraag ik mij af wat hier nu gaat van komen . Hier in opglabeek was deze al uit de verkoop ,waar moet ik in godsnaam dan terecht met mijn garantie ?????? Graag antwoord aub .

Gewenste Oplossing:

Desnoods tegoedbon 107 euro

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Van Cranenbroek

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Van Cranenbroek nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door geuns yvo