Klacht: Betreft nieuw abbonement

op 31 augustus 2018 over Simpel in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag zou mijn abbonement ingaan, alleen werkt mijn Sim kaart niet. Ik heb vorige week al mijn Sim kaart gekregen en zou mijn nummer behouden, waardoor ik dus moest wisselen van provider. Maar nu staat er dat er geen Sim kaart in mijn telefoon zit. Ik heb al op meerdere telefoons geprobeerd. En ik heb mijn telefoon al 10x aan en uit gedaan. Maar de Sim kaart werkt niet.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik weer bereikbaar ben en de Sim kaart het naar normaal behoren het doet.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Simpel over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Simpel in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Simpel een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Simpel

Heeft op 31 augustus 2018 om 13:48 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Christinemarie