Klacht: geen reactie over een oplossing/aanpak op een schademelding

wil hoek op 14 januari 2022 over Beter Sport in de categorie Sportwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

4 december 2021 heb ik een schadeformulier ingeleverd over mijn crosstrainer senz7000 ( gekocht januari 2021 en geleverd in februari 2021) Het vliegwiel is plots scheef ingeklapt . Het vliegwiel is een vast onderdeel in het frame ,wat dus niet zelf geïnstalleerd behoeft te worden) . Als reactie op deze schademelding een automatische mail waarin gemeld werd dat binnen 5 tot 8 werkdagen gereageerd zou worden. Ondanks een 2 tal herhalingen tot nu toe nog niets gehoord, behalve deze geautomatiseerd verzonden mails .

Gewenste Oplossing:

Als men contact opneemt/monteur stuurt, die kijkt of e.e.a gemaakt kan worden of dat er sprake is van een fabieksfout ( vliegwiel in het frame kan niet geopend worden) en dan moet er een voorstel voor een nieuwe crosstrainer komen , daarbij rekening houden met de garantieperiode ( 9 machine is nog geen jaar in gebruik ( door slechts 2 personen- maximaal 400 uur gebruikt)

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Beter Sport

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Beter Sport nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door wil hoek