Klacht: Betalen voor iets dat ik niet heb

op 21 april 2017 over London Verzekeringen in de categorie Verzekering

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

28 februari heb ik mijn scooter verzekering opgezegd. 25 februari de premie overgemaakt en in maart ook nog 6 euro betaald.. Rond 20 maart proberen ze weer een premie af te schrijven die ik gestoneerd heb.. Maar nu willen ze toch dat ik die premie ga betalen omdat hun die incasso gemaakt hebben.. Ik ga niet voor iets betalen wat ik niet heb..! Ook de meneer had geen zin om mij fatsoenlijk te woord te staan erg jammer ik ga niet meer terug naar deze verzekeraar

Gewenste Oplossing:

Als hun de administratie voor elkaar hebben en ik die premie niet hoef te betalen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over London Verzekeringen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over London Verzekeringen nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Rudi1980