Klacht: Betalen van bestelling

op 04 september 2018 over Shein.com in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zojuist heb ik een bestelling geplaatst bij shein. Bij het afrekenen gaf shein een foutmelding. Ik keek op mijn rekening en zag dat het bedrag wel is afgeschreven. Echter volgens mijn account op shein is mijn bestelling niet betaald. Ik ga het niet nog een keer proberen..

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik mijn bestelling kan krijgen, aangezien ik al betaald heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Shein.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Shein.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door sdenboer