Klacht: Betaalde televisie wordt niet geleverd

op 13 januari 2014 over Coolblue in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 7 januari een televisie besteld bij Coolblue en met extra bijbetaling van 10 euro kon ik een tijdsblok en datum aangeven wanneer deze bezorgd zou worden. Televisie 8 januari met IDeal betaald en afgesproken dat de levering op vrijdag 10 januari tussen 14.00 en 17.00 uur bezorgd zou worden ivm met de verjaardag van dochter. Ondertussen is de televisie na mijn mails en ettelijke telefoontjes nog steeds niet bezorgd. De transporteur Dynalogistic krijgen we telefonisch niet te pakken.

Gewenste Oplossing:

Dat de televisie morgen, dinsdag 14 januari bezorgd gaat worden, anders annuleer ik de televisie en wil ik mijn geld terug. Verder hebben we bijna 10 euro aan telefoonkosten uitgegeven om Dynalogistic , de koerier, te pakken te krijgen. Verder dan in de wacht kwamen we telefonisch niet

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Coolblue over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door ErikaMarina