Klacht: Betaald en niet geleverd

op 16 januari 2014 over Superdagdeal.nl in de categorie Deal-Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 26/11 heb ik een laptop koeler besteld. Na betaling heb ik een bevestiging met voucher ontvangen. De levering (5 dagen na betaling)is tot nog toe niet gebeurd. Vragen om uitleg of om terugbetaling worden niet beantwoord. Hun website is ook niet bereikbaar. Telefonisch contact met bedrijf waar zij bij inzitten geeft aan dat superdagdeal failliet is en een email met verwijzing naar de curator te zenden maar ook dat blijft uit. Er is ook niets te vinden over een faillissement. Het lijkt er op dat dit bedrijf als afzetter bestempeld dient te worden.

Gewenste Oplossing:

Oppakken en opsluiten zodat geen herhaling kan plaatsvinden.
Verder dien ik mijn geld terug te ontvangen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Superdagdeal.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Superdagdeal.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Fenno