Klacht: Bestellingen worden automatisch gecanceld maar wel afgeschreven.

op 14 augustus 2017 over H&M in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb nu al 2 keer gehad dat ik een bestelling heb gedaan heb en betaal via iDeal maar dat de bestelling niet verwerkt wordt en geanuleerd wordt maar wel het geld van me rekening af is! Toen ik het aangaf zeiden ze dat ik het geld terug gestort kreeg binnen 2 weken maar nu 3 weken verder en nog steeds geen geld terug gehad. 1 bestelling had ik zelfs hard nodig en heb ik betaald voor snelle verzending voor de volgende dag.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik direct me geld terug krijg of dat het product gewoon alsnog verzend wordt of een vergoeding.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over H&M

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over H&M nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Brightbosman