Klacht: bestelling zoek, geen reactie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 18 maart 2020 fietslichten besteld. Via tracking gevolgd, maar was na 2 weken niet meer vindbaar. Heb vorige week 6 april gebeld via hun hulplijn 085-1124942 en kreeg een aardige mevrouw aan de lijn. Die zei uw bestelling is niet zoek. U krijgt hem eind deze week. Dat is niet gebeurd. Als ik nu naar hetzelfde nummer bel krijg ik een melding dat het nummer niet bereikbaar is.
Op mails wordt tot op heden niet gereageerd……

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn bestelling, of geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over TrendX.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over TrendX.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door armalcamn