Klacht: Bestelling wordt niet geleverd

op 28 april 2017 over Sarenza.nl in de categorie Internetshops - Schoenen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb schoenen bij Sarenza besteld (€112). Iedere dag krijg ik een mailtje dat de bestelling is vertraagd. Inmiddels ga ik bijna op vakantie (waar ik de schoenen voor gekocht had) en het ziet er niet naar uit dat Sarenza het in 1 dag voor elkaar krijgt om mijn pakket netjes af te leveren. Op mijn mails wordt niet gereageerd en wanneer ik lang aan de telefoon moet wachten wordt mij verteld dat ik geduld moet hebben. Ik heb een kortingscode opgestuurd gekregen, maar ik hoop dat het duidelijk is dat ik niet meer van plan ben om bij Sarenza.nl te bestellen

Gewenste Oplossing:

ik wil mijn pakket op zaterdag 29 april 2017 ontvangen, lukt dit niet dan wil ik (een deel van) mijn geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Sarenza.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Sarenza.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Saarvl