Klacht: Bestelling wordt niet geleverd

op 05 juli 2016 over Janox.nl in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

23 juni een Ipad connection kit en Ipad screen protector besteld en betaald. Inmiddels twee keer gevraagd naar een status update en wanneer ik mijn bestelling kan verwachten. Er wordt wel gereageerd dat het overlegd zal worden met de verzendafdeling maar er wordt geen statusupdate gegeven en tot op heden heb ik niets ontvangen.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn bestelling in goede staat binnen heb

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Janox.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Janox.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door M125