Klacht: Bestelling weg

op 13 mei 2020 over AliExpress in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo
Ik heb laatst een bril besteld en het ging allemaal goed totdat er opeens stond dat de bestelling zou vervallen in 3 dagen omdat het niet betaald was dit vind ik raar en vervelend omdat het bedrag van de bril wel van mijn rekening af is ik heb een bericht gestuurd naar de verkoper waar ik nooit antwoord op heb gehad ik wil graag weten waarom dit gebeurd en graag ook dat deze bestelling gewoon geleverd kan worden

Gewenste Oplossing:

Hopelijk kan deze bestelling geleverd worden

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over AliExpress

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over AliExpress nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Cheyenne5