Klacht: bestelling via site waarbeek

op 09 augustus 2016 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

de bestelling van 7,50 korting zag je pas toen we de codes kregen via de mail kregen dat het geld op kaarten van 18 euro waarin midgetgolf bij in zit daar hebben we niks aan met kinderen van 2 jaar mijn punten van 4x 250 punten ben ik nu kwijt en wil ze terug omdat we de kaarten niet besteld hebben

Gewenste Oplossing:

mijn punten terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Hazellar14