Klacht: Bestelling van iPhone 7 plus met abonnement

op 20 mei 2017 over Tele2 in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Maandag 15 mei gebeld met Tele 2 , kreeg een aanbod maar dat kon woensdag ingaan. Akkoord gegaan met aanbod. Woensdag niets gebeurt, blijkt dat het hoofdkantoor woensdag het abonnement omhoog had gedaan en de telefonie + internet omlaag. Dit niet volgens afspraak. Er zou een oplossing in de maak zijn. Vandaag vrijdag is zonder overleg met mij alles geannuleerd is.Alle mail heb ik toe gestuurd gekregen. Heeft Tele 2 het recht om dit te doen.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn abonnement krijg ben ik pas tevreden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tele2

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tele2 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ToosAnna