Klacht: Bestelling nooit ontvangen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een bestelling geplaatst, deze is “verzonden” maar DHL heeft het pakket nooit ontvangen. Via mijn account hier een vraag over gesteld waar nooit op gereageerd is, telefonisch zijn ze onbereikbaar, na 6.5 min in de wacht te staan wordt de verbinding automatisch verbroken.

Gewenste Oplossing:

Het pakket geleverd, of het bedrag terug gestort op mijn rekening.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Mister Auto Webshop

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Mister Auto Webshop nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door angeliinnoo