Klacht: Bestelling nooit geleverd

Brittr op 27 april 2020 over ASPACT in de categorie Schoenenwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bestelling geplaatst voor meer dan 100 euro op Aspact. Er werd beloofd dat de items binnen 1 werkdag geleverd zouden worden. Week later nog niets ontvangen. De klantenservice is in geen mogelijkheid te bereiken. Ben bang dat ik kan fluiten naar mijn geld. Bestel hier NIET online!

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag mijn items ontvangen of mijn geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ASPACT

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ASPACT nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Brittr