Klacht: Bestelling nooit geleverd

Lidlbestelling op 25 april 2020 over Lidshop.nl in de categorie Deal-Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een bestelling geplaatst van 3 puzzels. Na 2 telefoongesprekken het nieuws gehad dat het word terug betaald en niet meer voor ons konden doen. Reden: postcode niet overeen met adres. Gebeld gevraagd of ze dat kunnen veranderen. Puzzels kunnen niet meer online besteld worden maar mijn artikelen zijn daar gewoon? Super raar dit.

Gewenste Oplossing:

Als ik de puzzels toch krijg. Want heb ze gewn besteld en betaald. Nu is de rest uitverkocht en mijn artikelen zijn ergens in een loods ofzo.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Lidshop.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Lidshop.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Lidlbestelling