Klacht: Bestelling nooit geleverd

op 11 oktober 2017 over Dit is TV in de categorie Digitale TV

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 28 april een bestelling gedaan bij ditistv een premium tv box van 144,95. In eerst instantie was de reden van niet leveren dat ze achter liepen met bestellingen. Tot op heden wordt ik elke keer aan het lijntje gehouden dat er een nieuwe melding van levering is gedaan. Tot nu toe nog steeds niks ontvangen. Je krijgt een telefoonnummer dat je kan bellen a 0,80 per minuut, regelmatig geprobeerd maar je blijft de eerst volgende die aan de beurt is. Maar je krijgt nooit contact. De enige manier om nog antwoord te krijgen is via een prive bericht op facebook.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik mijn bestelde product ontvang of mijn geld terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Dit is TV

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Dit is TV nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door mriepema