Klacht: Bestelling nog niet ontvangen

op 04 mei 2017 over Janox.nl in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vrijdag 29 april heb ik een pakketje besteld met ordernummer 183893. Maandag gebeld omdat er nog niets binnen was en men zei dat hij was “blijven hangen”. Nu zijn ze door technische reden niet bereikbaar, word er niet gereageerd op de mail en is mijn pakketje er nog steeds niet!

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als mijn pakketje netjes wordt afgeleverd en er een excuus vanuit dit bedrijf komt!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Janox.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Janox.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Christien2841