Klacht: Bestelling nog niet binnen en telefonisch onbereikbaar

op 26 juni 2017 over Sarenza.nl in de categorie Internetshops - Schoenen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 20 juni heb ik een aantal schoenen besteld, heb begrepen dat ze het druk hebben en dat het daarom 5 werkdagen duurt. Nu zit ik al een week te wachten en door de negatieve reacties op internet denk ik dat ik kan fluiten naar de schoenen en mijn geld. Telefonisch zijn ze onbereikbaar en er wordt doodleuk verteld” alle lijnen zijn tijdelijk bezet probeer het later nog een keer “heb al meerdere pogingen gedaan maar ik vrees het ergste…. Het lijkt alsof dit bedrijf een nette bedrijf is omdat het er betrouwbaar uitziet en op Google wordt je meestal aan Sarenza gelinkt maar trap er niet in..

Gewenste Oplossing:

Ik wil z.s.m. Mijn geld terug en stop aub met mensen oplichten en haal uw site er af.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Sarenza.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Sarenza.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Asbye