Klacht: Bestelling Nike Chunky Dunky

op 26 mei 2020 over Nike in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goede morgen,

Ik zat om 09:00uur klaar met mijn vader voor de Nike SB Chunky Dunky. We waren zo ver dat ze vroegen naar de creditcard gegevens. Die hebben we toen dus ingevuld, maar toen werden we er ineens uitgegooid. Achteraf kregen we wel een mail van jullie “welcome to the team”, maar we hebben géén bevestiging meer gekregen over de schoenen. Ik vraag mij nu dus af wat er mis is gegaan en of de schoenen nu wel worden geleverd, of niet?

Gewenste Oplossing:

Op het moment dat ik een bevestiging krijg van jullie dat ik de Nike SB Chunky Dunky heb besteld. En dat de schoenen worden geleverd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nike

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nike nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Stijn2601