Klacht: Bestelling niet ontvangen

Ayazalaz op 08 juli 2020 over ICI Paris XL in de categorie Parfumerie winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

İk had op 29/06/2020 2 producten besteld, disney frozen giftset en een foundation merk Dior dit zat er niet bij mijn bestelling die ik heb ontvangen. İn mijn pakje zat de giftset en 2 testers van (parfum) en op mijn factuur staat er 1 giftset frozen 2 foundation 3 1x tester maar ik heb 2testers ontvangen ipv foundation.

Gewenste Oplossing:

İk heb nog maar 1 keer bestelling geplaats en ja wat dat mij belangrijkste is heb ik niet ontvangen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ICI Paris XL

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ICI Paris XL nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ayazalaz