Klacht: bestelling niet geleverd

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een product besteld 1 maand geleden en nog niks ontvangen.
Na onderzoek op internet kwam ik tegen dat dit heel normaal is en veel meer gedupeerden zijn net als ik die bestellen en niks ontvangen maanden lang. Heb geprobeerd contact met ze op te nemen maar hun email en telefoon nr werken ook niet. Dit is gewoon mensen oplichten en de site staat daar nog steeds geld te maken voor niks terug te sturen.

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn geld terug anders ga ik gewoon naar de politie voor dit. Het is een klein bedrag maar dit soort site kan gewoon niet bestaan en geld maken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over TrendX.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over TrendX.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Qiro