Klacht: Bestelling niet geleverd

op 17 mei 2016 over Elkedagietsleuks.nl in de categorie Deal-Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 24 april heb ik twee artikelen besteld bij dit bedrijf. Beiden zouden tussen 3 en 6 mei geleverd worden. Het ene artikel werd te laat geleverd, maar het tweede artikel heb ik tot op heden nog steeds niet ontvangen. Op vragen van mijn kant over de status van mijn bestelling wordt niet gereageerd.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik een antwoord krijg op mijn vraag wanneer ik het betaalde artikel kan verwachten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Elkedagietsleuks.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Elkedagietsleuks.nl in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Elkedagietsleuks.nl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Elkedagietsleuks.nl

Heeft op 18 mei 2016 om 14:10 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Heeft op 18 mei 2016 om 14:45 geantwoord

Ik wil eerst afwachten of ik mijn bestelling daadwerkelijk ontvang. Bovendien heb ik op 16-5 een nieuwe bestelling bij jullie gedaan (#2100016166) en hierop zou ik dan graag 10% van de aankoopprijs retour ontvangen.

Alle klachten die gemeld zijn door LH79